Hydro-Oxygen Apparaat/ behandling.

Nieuwe diep reinigende en verjongende behandeling voor elk huidtype. Optimale huidverzorging en verbetering in een.

Ter kennismaking nu de luxe huidbehandeling voor € 75,00

Waarom een Hydra-oxygen behandeling?

Dit is de meest uitgebreide gezichtsbehandeling in Nederland. Een diepte reiniging en huid verjongende behandeling in één. Deze behandeling zorgt voor een optimaal schone huid, doodt bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acné en verminderd rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling verzacht een tal van huidproblemen: acne, rosacea, droge huid, vette huid, dof, vermoeid, glansloos, vochtarm, kortom geschikt voor ieder huidtype.

Dit apparaat bevat zes handstukken waarmee een basis behandeling en een luxe behandeling gegeven kan worden.

1 – Ultrasoon reiniger, door diepe trillingen wordt de huid optimaal gereinigd, de dode huidcellen worden eraf ‘geschraapt’ en de diepere huidcellen los getrild waardoor er ruimte en warmte ontstaat dieper in de huidlagen. Daarna is de huid beter doorlaatbaar voor werkstoffen, en krijg je een betere doorbloeding waardoor de huid deze werkstoffen opnemen en fijne lijntjes lossen op.

2 – Hydro-dermabrasie, dit werkt dankzij een opzuig/spoel systeem. Een speciaal opzuigkopje van het apparaat absorbeert onzuiverheden, dode huidcellen en keratineresten door de zuigkracht en tegelijk voegt het hydra-oxygen toe waardoor de huid zeer diep gereinigd wordt en tegelijkertijd een boost van zuurstof krijgt. Hier kunnen speciale vloeistoffen aan toegevoegd worden welke aangepast kunnen worden aan uw huid type. Zo kun je werken op de vettere huid , rijpere huid , gevoelige huid.

3 – Cold hammer, werkt verkoelend op de huid bij roodheden en een gevoelige huid. Zorgt voor verkleining van de porie en kalmering van de huid.

4- Rf massage , werkt op de huidverbetering en fijne lijntjes, stimuleert de aanmaak van collageen.Werkt liftend op de huid.

5 – Ultrasound massage, zorgt voor een betere opname van het ampul met werkstoffen aangepast aan uw huidtype, dit werkt in op de diepere huidlagen. Werkt diep op de huid in en stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor huidverjonging.

6- Spray- lotion, Spray die een lotion verneveld over de huid en deze zo hydrateerd .

Wist u dat de huid zich elke 28 dagen hernieuwt? Hydro-microdermabrasie kan hierbij een handje helpen. Door de dode huidcellen namelijk op te zuigen wordt de productie van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Het resultaat: een gezonde, glanzende, zachte en gereinigde huid.

Nu ter kennismaking de luxe behandeling voor de prijs van de basis € 75,00