Acné

Product Images_HiRes-Skin_Care_Management_System_Plus_Products_Normal_Combo_HiResAcné

 

Acné is een aandoening van de talgklier en het haarzakje, resulterend in zgn. comedonen, puistjes of zwellingen onder de huid van wisselende grootte. Er zijn vele soorten acne, waarvan er sommigen in het geheel geen acné genoemd zouden mogen worden vanwege het ontbreken van comedonen. Acne vulgaris komt alleen voor in het gezicht, de nek, bovenarmen en de romp tot de gordel. Deze aandoening komt het meest voor tussen het 12e en 19e levensjaar, maar beperkt zich echter niet alleen tot deze leeftijdsfase.

Als acné specialist kiezen wij voor het opsporen van de oorzaak zodat we daarmee aan de slag kunnen. Wij ondersteunen dit van buitenaf d.m.v. een aangepaste huidverzorging en krijgt u adviezen voor het optimaliseren van de vitaminen en mineralen status in het lichaam. Alleen met de juiste en optimale combinatie is het mogelijk de gezonde balans terug te krijgen en een mooie huid te behouden.

Alle producten zijn dermatologisch getest, vrij van comedonen vorming en ondersteunen elkaar in hun werking.

Verschillende specialistische behandelingen (waaronder elektrisch ontharen en acné) worden geheel of gedeeltelijk vergoed door het merendeel van de zorgverzekeraars, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Kijk deze dus altijd goed door, of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Wij bij Schoonheidssalon Margje zijn in het bezit van de Specialisatie Acné , elektrisch ontharen en bindweefsel massage .

Met jaren lange werk ervaring kunnen wij de behandeling aanpassen aan uw huid . Waardoor er een passend advies en behandelplan kan worden opgesteld.

prijzen vanaf € 65,00 (kuur €60,00)

 

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met Schoonheidssalon Margje

050 – 5253601 of margjeklunder@hotmail.com

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.